Óvodai fotózás

Szeretnél gyönyörű vagy igazán eredeti képeket a gyermekedről? Megörökíteni, ahogy évről- évre szépül? Ma már mindenkinek a telefonja telis-tele van a gyerekekről készült pillanatképekkel, de gondoltál már arra, hogy profi fotók is készüljenek róluk műtermi körülmények között? Ha igen, akkor szeretnénk figyelmetekbe ajánlani óvodai és bölcsődei fotó szolgáltatásunkat.

Mozgó műtermünkkel és gyermekbarát hozzáállásunkkal kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtjuk megfizethető árakon. Az óvodán belül kijelölt teremben alakítjuk ki műtermünket, ahol a gyerekek megszokott környezetükben, akár barátaik társaságában állnak a fényképezőgép elé. A fotózás így oldott hangulatban telik, a képeken pedig a gyerekek őszinte mosolya köszönhet vissza. A képkidolgozást mi magunk végezzük, saját eszközeinken, ezzel garantáljuk az előhívott képek minőségét is.

MITŐL KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK?

Nálunk nincsenek csomagok, mindenki annyi beállítást választ gyermekéről, amennyit szeretne. A kiválasztott képeket retusáljuk, és igény szerint különböző méretű papírképeket, vászonképeket és fényképes ajándéktárgyakat (pl.: hűtőmágnes, kulcstartó) készítünk belőlük. A fotózáson való részvétel tehát ingyenes, csak az abból rendelt tetszőleges számú képért kell fizetni.

Minden évben megújuló, letisztult dekorációval és háttérrel készülünk. Az elkészült képek biztosan jól fognak mutatnak majd otthonod falán vagy munkahelyeden az íróasztalodon.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A FOLYAMAT SORÁN?

ELŐKÉSZÜLETEK

Igény szerint a fotózás előtt néhány nappal fotósunk kimegy a helyszínre, hogy a gyermekek megismerkedhessenek vele és így a fotózás napján oldottabbak legyenek az ő jelenlétében.

A faliújságra vagy az ovi online hírmegosztó felületére kiteszünk egy minta képet a díszletről, hogy a szülők annak megfelelően tudják felöltöztetni a gyermeküket a fotózás előre meghirdetett napján.


FOTÓZÁS

A gyermekeket nagy odafigyeléssel egyenként és kisebb csoportokban is (barátaikkal vagy testvéreikkel) lefotózzuk. Segítünk nekik abban, hogy helyezkedjenek a kamera előtt és mindent megteszünk, hogy mosolyt csaljunk az arcukra. Törekszünk arra, hogy a gyermekek oldottan érezzék magukat a fotózáson, hiszen ettől lesznek természetesek a képek. Ennek ellenére van, hogy épp nincs jó napjuk és nem sikerül jó képeket készíteni róluk, de nálunk erre is van megoldás (lásd PÓTFOTÓZÁS).

Általában egy délelőtt során 30-40 gyermeket tudunk lefotózni, úgy hogy mindenkire kellő figyelmet fordítunk. Ez nem futószalag, nem sürgetjük őket és nem helyezünk rájuk nyomást, mert nem célunk rossz élményt okozni a gyerekeknek!


RENDELÉS

A fotózást követően az összes nyers képet elérhetővé tesszük jelszóval védett honlapunkon, a válogatás kényelmesen és egyszerűven, otthon megtehető.

A rendelést az általunk kiosztott megrendelő lapokon kell leadni. A megrendelőn egyértelműen be lehet jelölni, hogy mely fotókból milyen méretű képekre és/vagy ajándéktárgyakra tartanak igényt.

A kitöltött megrendelőlapot a csoportban az óvónőknek kell leadni, de kérjük a megrendelés összegét ne mellékeljék hozzá - nem szeretnénk a dolgozókat ezzel terhelni! Az óvónők által összegyűjtött megrendelőkért a fotózás után 1-2 héttel elmegyünk, hogy minél előbb elkezdhessük a rendelések feldolgozását.


KÉPEK ELKÉSZÍTÉSE

A megrendelés beérkezésétől számítva 2-3 héten belül elkészítjük és kiszállítjuk a rendeléseket az oviba.

A munka kezdeti fázisaitól egészen a végsőkig figyelemmel követjük az eseményeket, hiszen a képkidolgozást, vászonkép nyomtatást és az ajándéktárgyak készítését is mi magunk végezzük, saját eszközeinken, ezzel is garantálva az előhívott képek minőségét.


ÁTVÉTEL ÉS FIZETÉS

Az elkészített rendeléseket előre meghirdetett napon kivisszük az oviba, hogy a szülők személyesen át tudják venni a képeket. Ekkor bonyolítjuk le a fizetést is közvetlenül a szülőkkel, melyre készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk a helyszínen.


PÓTFOTÓZÁS

Ritkán előfordul, hogy minden igyekezetünk ellenére nem sikerült együttműködésre bírnunk a gyermeket, vagy csak egyszerűen betegség miatt hiányzott és ezért maradt le a fotózásról. Semmi gond, ezekre a helyzetekre több megoldást is tudunk javasolni.

- Amennyiben több napon keresztül fotózunk egy oviban, szívesen lefotózzuk a gyermeket egy másik napon is.

- Sok betegség esetén - igény szerint - egy-két héttel a fotózás után előre egyeztetett időpontban óvodai pótfotózást teszünk lehetővé, ahol ugyanazzal a díszlettel kiszállunk az oviba újra.

- Szívesen fogadjuk ügyfeleinket egy családi fotózásra a XII. kerület, Márvány utcai műtermünkben, ahol a gyermek a családja jelenlétében és velük együtt is fotózkódhat.

MIÉRT ÉRDEMES MELLETTÜNK DÖNTENI?

Nálunk nincsenek előre megszabott csomagok, nincs minimum rendelési összeg. Mindenki annyi beállítást választ gyermekéről amennyit szeretne. A fotózáson való részvétel ingyenes, csak az abból rendelt tetszőleges számú képért kell fizetni.

Amennyiben igényt tarta a képek digitális verziójára is, nálunk erre is van lehetőség. A digitális fotók is megvásárolhatók, melyek ára a rendelés összegétől függ, de már a 6000 Ft-ot meghaladó rendelésnél ingyen átadjuk az összes képet digitálisan, ami a gyermekről készült.

A kiválasztott képeket retusáljuk, és igény szerint különböző méretű papírképeket, vászonképeket és fényképes ajándéktárgyakat (hűtőmégnes, kulcstartó, hógömb) készítünk belőlük.

A megszokott ajándéktárgyak mellett egy igazán egyedi lehetőséget is nyújtunk. Gyönyörű, kézzel kötött, leporellós képtartók választéka érhető el nálunk, amikbe három különböző képet lehet ragasztani.

Képeinkből egy kis ízelítőt találsz a galériában.
Ajándéktárgyainkat pedig ide kattintva tudod megtekinteni.

Szívesen bemutatjuk szolgáltatásunkat és termékeinket személyesen, akár egy szülői értekezlet során is.

Felmerülő kérdések esetén látogass el a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK oldalunkra. Ha nem találnál ott rá választ, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Időpont egyeztetés
Orange Photo Stúdió
1126 Budapest, Márvány utca 40. fsz. 1. és 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 11.
+36 30 768 1387
+36 30 936 5357
[javascript protected email address]