Broncolor termékek

A Broncolor svájci cég kimagaslóan jó minőségű műtermi lámpái a professzionális fényképezés elengedhetetlen eszközei. Ezek a lámpák kiválóan alkalmazkodnak a különböző fényviszonyokhoz és kreatív igényekhez, lehetővé téve a precíz fényvezérlést és a megbízható teljesítményt. A Broncolor lámpák kivételesen pontos és egyenletes fényeloszlást biztosítanak, ami ideális a természetes és magas minőségű fényképek készítéséhez. Emellett strapabíró kialakításuk és hosszú élettartamuk garanciát nyújtanak a hosszú távú felhasználásra. Professzionális fotósok és stúdiók számára egyaránt ideális választásnak számítanak a Broncolor lámpák, amelyek világszerte elismertek a kiváló minőség és megbízhatóság terén.

Magyarországon a Broncolor termékcsalád kizárólagos forgalmazója az ART-FOTO Kft. Vállalkozásunk, a SZINNAY KFT. pedig ezzel a céggel együttműködve, Kiemelt Szerződő Partnerként vesz részt az értékesítési folyamatban.

A Broncolor Siros és Siros L termékcsaládok a kifinomult technológiát és a felhasználóbarát dizájnt ötvözik a legmagasabb szintű teljesítménnyel. A Siros sorozat könnyű és kompakt kialakítása ideális választás mind a stúdióban, mind a helyszíni munkák során. Rugalmas beállítási lehetőségeiknek köszönhetően könnyen alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz és fotós kreatív elképzeléseihez. A Siros L termékcsalád kiegészíti ezt a funkciókészletet a nagyobb teljesítménnyel és többféle vezérlési lehetőséggel, ideális megoldást kínálva a professzionális fotósoknak és stúdióknak, akik nagyobb teret és több fényerőt igényelnek. Mindkét termékcsalád a Broncolor által biztosított kiváló minőség és megbízhatóság hagyományait képviseli. (A képen látható termékek sorban: Siros 400 L RFS 2, Siros 800 S RFS 2, Siros 800 L RFS 2.)

A Broncolor lámpákhoz tartozó kiegészítők széles választékát kínálják, hogy még hatékonyabban ki lehessen használni ezeket a kiváló minőségű fényforrásokat. A készletek (kitek) tartalmazzák például a softboxokat és fényterelőket, amelyek segítenek a lágyabb vagy irányítottabb fény létrehozásában. Emellett állványokat és tartozékokat is találunk a kitekben, amelyek segítenek a lámpák stabil elhelyezésében és a fotós munkafolyamatának gördülékenyebbé tételében. A Broncolor kitek lehetővé teszik, hogy a fotósok azonnal nekiláthassanak munkájuknak anélkül, hogy aggódniuk kellene a kiegészítők beszerzéséért vagy kompatibilitásáért. Minden elemet gondosan terveztek és gyártottak, hogy maximális teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak a Broncolor lámparendszerekkel együtt. (A képen látható termékek sorban: Siros 400 L Outdoor Kit, Siros 800 S Pro Kit 2.)

A Broncolor fényformálók és softboxok kiváló minőségű eszközök, amelyek lehetővé teszik a fotósok számára, hogy pontosan irányítsák és formálják a fényt a kívánt hatás eléréséhez. A softboxok puha és egyenletes fényeloszlást biztosítanak, ami ideális a portréfotózás és a természetes hatású világítás szempontjából. A Beauty Dish egy különleges fényformáló eszköz, amelyet gyakran portréfotózásnál használnak a karakteres, de mégis lágy megvilágítás eléréséhez. A parák nagy felületű, irányított fényforrások, amelyek lehetővé teszik a fotósok számára, hogy pontosan irányítsák és szórják a fényt, ideálisak például a tárgyfotózásnál vagy a stúdiófotózásnál. Mindezek a fényformálók és kiegészítők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz tervezésüknek köszönhetően hozzájárulnak a professzionális fotósok munkájának magas színvonalához és kreatív lehetőségeihez. (A képen látható termékek sorban: Octobox 150 cm, Beauty Dish, Umbrella 110 cm, Para 133 cm.)

A Broncolor softboxok rendkívül hasznosak a fotósok számára, mivel lehetővé teszik a lágy és egyenletes fény létrehozását, ami ideális portréfotózásnál és stúdiómunkáknál. Ezek a softboxok különböző méretűek és alakúak lehetnek, hogy a fotósok széles körű kreatív lehetőségekkel rendelkezzenek a fényformálás terén. Az előtétek (grid) további opciókat kínálnak a fény irányítására és szűrésére a softboxokban. Ezek finom rácsok vagy szövetek, amelyeket a softbox belső részébe helyezhetünk el, hogy szűrjék és irányítsák a fényt. A rácsok segítenek abban, hogy a fény koncentráltabb legyen, és minimalizálják a szórását, ami különösen fontos lehet, ha pontosan definiált fényeket szeretnénk létrehozni vagy a háttérfényt szabályozni. Összességében a softboxok gridekkel kombinálva sokoldalú eszközöket jelentenek a fényvezérlés terén, amelyek lehetővé teszik a fotósok számára, hogy pontosan irányítsák a fényt a kívánt hatások eléréséhez. (A képen látható termékek sorban: Narrow Angle P45, Standard Reflector, Background Reflector, Softbox 120 x 180 cm, Softbox 30 x 120 cm, Strip Mask 10 cm for Softbox 30 x 120 cm.)

A Broncolor transmitterek és távkioldók elengedhetetlen eszközök a vezeték nélküli fényvezérléshez és távkioldáshoz a stúdiófotózásban. Ezek az eszközök lehetővé teszik a fotósok számára, hogy vezéreljék és finomhangolják a lámpákat, valamint a fénybeállításokat távolról. A transmitterek lehetővé teszik a fényerő, az expozíció és más beállítások vezérlését a lámpákról, akár egyetlen eszközről is. Ez különösen hasznos lehet, ha a fotós távolabb helyezkedik el a lámpáktól, vagy akár több lámpát kell vezérelnie egyszerre. A távkioldók lehetővé teszik a kamerák távoli kioldását, így a fotósok könnyedén működhetnek a stúdióban anélkül, hogy a kamera közelében kellene tartózkodniuk. Ezek az eszközök megbízhatóak és pontosak, és könnyen integrálhatók a Broncolor rendszerbe, hogy maximalizálják a fényvezérlés rugalmasságát és hatékonyságát a stúdiómunkák során. (A képen látható termékek sorban: RFS 2.2 C transmitter for Canon, RFS 2.1 transmitter/receiver kit.)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Orange Photo Stúdió
1126 Budapest, Márvány utca 40. fsz. 1. és 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 11.
+36 30 768 1387
+36 30 936 5357
[javascript protected email address]