Stúdió bérlés

Elegánsan és profin felszerelt műtermünk kiváló helyszínként szolgál a fotózás szerelmeseinek. Könnyen megközelíthető, barátságos stúdiónkba szívesen várjuk a lelkes, gyakorolni vágyó amatőröket és a már szakértelemmel rendelkező profi fotográfusokat is.

Műtermünk a letisztult elegancia különleges képviselője, teljes területét bejárja a tágas ablakokon át beeső fény, mely igény szerint akár természetes fénnyel is lehetővé teszi. Emellett, a hozzánk érkezők bátran válogathatnak a rendelkezésre álló végtelenített papírhátterek között is, továbbá műtermünk néhány pontja különféle dekorációval és kreatív faldíszlettel van ellátva.

A nyáron klimatizált, télen pedig padlófűtéses teremben számos kellék, kiegészítő áll rendelkezésre a tökéletes kép elkészítéséhez (székek, kanapék, anyagok, stb.), de persze hozhatjátok saját kellékeiteket is.

Stúdiónk használatát egyszerűsíti a kiépített mennyezeti sínrendszer, mely lehetővé teszi a kényelmes használatot és az akadálymentes közlekedést a fotózás időtartama alatt. Az ide látogatók megismerkedhetnek a fényképezés legmodernebb technológiájával – 6 db BRONCOLOR műtermi lámpánk, fényformálóink és CANON fényképezőgépeink a csúcsminőség neves képviselői a szakmában. Amennyiben még nem vagy jártas a stúdió fotózásban vagy szeretnél csak a fotózásra koncentrálni, kérheted segítségünket a fények beállításában.

Canon 5D Mark IV, Canon 6D, Canon 6D Mark II, Canon 1DX gépvázak mellet nagyon széles Canon és Sigma objektív parkunk van. Videózáshoz pedig ezek mellett még 4K-s Panasonic kamarák és egy DJI Ronin közül tudsz választani

- Canon 24mm f/3.5L Tilt-shift
- Canon 50 mm f/1.2L
- Canon 135 mm f/1.2L
- Canon 180 mm f/3.5L
- Canon 16-35 mm f/4L
- Canon 24-105 mm f/4L
- Canon 70-200 mm f/2.8L
- Sigma 35 mm f/1.4 ART
- Sigma 85 mm f/1.4 ART
- Sigma 24-105 mm f/4 ART

-

EGYÉB FELSZERELTSÉG

- Tapétázott falak és kreatív dekorációk,

- Fehér végtelenített háttér

- Különböző színű papírhátterek: fekete, bézs, világossárga, bordó, sötét és világoskék, rózsaszín.

- Színezett előtétek,

- Füst és buborékfújó gép,

- Egyéb fotózáshoz használható kellékek.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

A bérlés ideje alatt alapvetően nem tartózkodik bent a stúdió fotózási helyszínén az asszisztens, csak akkor ha erre külön kérés van.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink minél otthonosabban érezzék magukat a stúdióban, ezért egy kávéra, teára, üdítőre vendégeink vagytok.

Szívünk-lelkünk beletettük, hogy stúdiónk magas minőségű és profin felszerelt legyen, ezért kérünk benneteket, hogy a környezetre és az eszközök épségére fokozottan ügyeljetek, ételt a stúdióban ne fogyasszatok. Az esetlegesen okozott károkért pénzügyi felelősséggel tartoztok. A műterem és az iroda helyiségek vagyonvédelmi okokból kamerával megfigyelt területek.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra a torlódás elkerülése végett pontosan érkezzetek (se túl korán - legfeljebb 10 perccel korábban -, se túl későn), késés esetén a fotózás időtartama nem garantált.

Amennyiben további kérdéseid merültek fel a stúdió bérlés menetével kapcsolatban, kérlek fordulj hozzánk bizalommal.

Inspriációra van szükséged? Tekintsd meg képeinket a galériában! Stúdiónkról készült képeket pedig itt tudod megtekinteni.

BUDAPESTI MŰTERMÜNK BÉRLÉSÉVEL KAPCSOLATBAN érdeklődj vagy foglalj időpontot e-mailben [javascript protected email address] , vagy keress minket telefonon: 06 30 768 1387!

PÉCSI MŰTEREM BÉRLÉS elérhetősége: 06 30 292 7276

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Orange Photo Stúdió
1126 Budapest, Márvány utca 40. fsz. 1. és 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 11.
+36 30 768 1387
+36 30 936 5357
[javascript protected email address]