Műtermi fotózás

A fotózás hatalmas móka és szórakozás, és egyúttal a legtutibb önbizalom növelő szer, hiszen egy nap alatt kiderül, hogy
te ugyanolyan elbűvölően tudsz kinézni egy fotón, mint bármelyik modell.

Egy profi fotóstúdiót azonban nemcsak azok keresnek fel, akik szívesen kipróbálnák önmagukat a kamera előtt,
hanem azok is, akik megörökítenének egy fontos eseményt, egy múló pillanatot.

Családi fotókat, portfóliókat, gyermek sorozatokat készítünk és elhozhatod magaddal háziállatodat is.

Bár sokan jönnek hozzánk kipróbálni magukat a kamerák előtt, a képek nem egy kaptafára készülnek. Minden egyes egyéni, páros vagy családi fotózáshoz fényképészeink az alkalomhoz és a személyiségekhez illő egyedi világításokkal dolgoznak. Ezt a szakavatatlan szemek elsőre talán meg sem figyelik, az elkészült képek stílusán mégis lehet érezni, hogy ez egy személyre szabott folyamat eredménye, amihez nem sok helyen juthattok hozzá.

Egy egy órás fotózás csak egy igen röpke betekintést nyújt a műtermi fotózás világába. Egy ilyen alkalom során arra törekszünk, hogy a többnyire mobiltelefonnal történő mindennapos fotózáshoz és fotózkodáshoz szokott embereknek viszonylag sok képet készítsünk. Igyekszünk megteremteni a lehetőséget számukra, hogy akár többféle stílus közül tudjanak képeket választani, amit a családnak és a barátoknak büszkén megmutathatnak.

Amennyiben a hétköznapi felhasználáson túl egy olyan portfolióra van szükség, ami egy magazinban vagy hirdetésben is bátran megállná a helyét, az jóval több előkészületet és időt igényel. Ezeknek a képeknek az elkészítésében nélkülözhetetlen szerepe van a koncepció megtervezésétől kezdve a képeken történő utómunkáig minden folyamatnak, melynek részeként a fotózás akár egy egész napon át tart a stúdióban.

A fotózás egy jó hangulatú, emlékezetes élmény, amire mosolyogva fogsz visszaemlékezni. Igyekszünk a gyermekek számára szórakoztatóvá, a felnőtteknek pedig megnyugtatóvá tenni a nálunk töltött időt. A fotózás során több kiegészítő és háttér közül lehet választani. Nem gond, ha most állsz először kamerák előtt, fotósaink instrukciókkal fognak neked segíteni.

Számtalan okunk van arra, hogy túllépj a mobiltelefonnal készített képeken és helyette a professzionális szolgáltatást nyújtó stúdiónkat válaszd. Csaptunk nagy szakértelemmel és elsőrangú műtermi felszereléssel készített képeiből segítünk kiválasztani a legjobbakat. A fotókat egyenként retusáljuk, hogy azokat az otthonodat vagy az irodádat díszítő alkotássá formáljuk, illetve szívhez szóló ajándékokat készítsünk belőlük.

Keress minket és válj te is az élmény részesévé!

KÉPKIDOLGOZÁS

A digitalis képek világában keményen dolgozunk azon, hogy a kézzel fogható fotók szépsége és jelentősége ne múljon a feledés homályába. Hogy ne csak a számítógéped vagy telefonod kijelzőjén tudj gyönyörkődni a fotókban, előhívjuk a fényképeket és vászonképeket készítünk belőle, amiket a polcra vagy a falra is kitehetsz. Így tudsz a családodnak olyan emléket adni, amit akár évekkel később is nagy becsben fognak tartani.

Amennyiben további kérdéseid merültek fel a fotózás menetével kapcsolatban, kérlek látogass el a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK oldalra, ahol nagy valószínűséggel meg fogod találni a választ.

Inspriációra van szükséged? Tekintsd meg képeinket a galériéban!

Foglalj időpontot e-mailben [javascript protected email address] , vagy keress minket telefonon: 06 30 768 1387!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Orange Photo Stúdió
1126 Budapest, Márvány utca 40. fsz. 1. és 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 11.
+36 30 768 1387
+36 30 936 5357
[javascript protected email address]